Agencija sa kojom ne znate gde putujete

0

Sa svojim kancelarijama u Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svetu, nastao je Jubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja.

Jubel stvara personalizovana putovanja bazirana na odgovorima koje klijenti ostave u upitniku. Nude 6 mogućih “puteva”: Kulturno, Zabavno (Party Purist), Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Jubeler kao mešavinu svih navedenih. 

Nakon što odaberete jednu od ponuđenih 6 opcija, pošalju vam upitnik u kojem, između ostalog, napišete koja bi mesta voleli da posetite i koja želite da izbegnete. Možete da stavitie i kakav tip smeštaja i prevoza više volite. 

Kada Jubel proanalizira podatke, pošalju vam dve ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko nedelja pre putovanja pošalju vam “Pakiranje Jubel”, koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu. 

Tek kada stignete na odredište, dobijate više informacija o onome šta vas čeka odnosno kovertu s aktivnostima koje su za vas isplanirali. 

Izvor: B92

Share.

Comments are closed.