Najskuplji restoran na svetu

0

Iako bi mnogi pomislili da je to restoran u nekoj bogatoj arapskoj zemlji, on je 18. maja otvoren na Ibici u Španiji. Hard Rock hotel nudi gostima obrok od 20 jela po ceni od čak 1500 evra.
Tvorac ovog koncepta gde će se u restoranu nalaziti najviše 12 gostiju u isto vreme je kuvar Pako Ronćero, dobitnik Mišlenove zvezde i šef restorana Casino de Madrid.

Ovaj restoran će naplaćivati 1.235 funti po osobi za obroke koji se sastoje od 20 jela. Njih priprema poznati španski šef Paco Roncero, a ovaj jedinstveni prostor moći će da primi samo 12 gostiju za veče. Roncero, koji je dobitnik mišelinove zvezde, otvoriće i tapas restoran, Estado Puro, u istom hotelu. Zanimljivo je da će Hotelbeds održati drugu po redu travel trade radionicu MarketHub Europe baš u Hard Rock Hotelu Ibiza u junu.

Ipak, s obzirom na reputaciju hotelskog kompleksa i poznatog kuvara, a i same ekskluzivne i luksuzne destinacije, ova cena je sasvim odgovarajuća za sve ljude koji uživaju u svetu luksuza…

Share.

Comments are closed.