Pregršt medalja za srpske kuvare na takmičenju u Kranjskoj Gori

0

Na Drugom Međunarodnom kulinarskom takmičenju održanom od 8. do 11. maja u Kranjskoj Gori, srspki kuvari su osvojili ukupno devet medalja, od toga četiri zlatne medalje, tri srebrne, dve bronzane i još dva pehara za drugo i treće mesto u ukupnom plasmanu.

U konkurenciji koja je brojala više od stotinu takmičara iz čitave Evrope, Kulinarska federacija Srbije u sastavu HoReCa asocijacija Kragujevac, Asocijacija šefova kuvara Srbije i Kulinarska Asocijacija Srbije, se takmičila u kategorijama “nacionalno jelo na moderan način” i “moderno jelo”.

U nagrađenom timu bili su: Uglješa Stepanović (KAS) – Zlatna medalja, srebrna medalja i pehar za drugo mesto, Milan Stevanović (HoReCa) – Srebrna medalja, bronzana medalja i pehar za treće mesto. Petar Bojković (KAS) – Zlatna medalja, Milan Savić (KAS) – Bronzana medalja Darko Bojić (KAS) – Zlatna medalja, Stefan Ristović (HoReCa, AŠKS) – Zlatna medalja, srebrna medalja i Dragan Jerotić (AŠKS) – diploma.

Share.

Comments are closed.