Prestižne nagrade za zagrebački hotel Esplanade

0

Hotel Esplanade može se pohvaliti da je ovih dana primio čak dve prestižne nagrade. Ugledni Luxury Travel Guide proglasio je hotel Esplanade najboljim klasičnim hotelom za 2017. godinu, dok je Trip Advisor prema odličnim recenzijama svojih korisnika i ove godine uvrstio zagrebačku lepoticu u svega 1% najboljih hotela u svetu uručivši mu tako Travellers’s Choice Award za 2017. godinu.

Luxury Travel Guide ekskluzivni je informativni resurs bogatih svetskih putnika koji dodjeljuje LTG nagrade samo najboljim hotelima i smeštajnim kapacitetima u Evropi sa strogim kriterijumima usmerenim na inovacije, dizajn, kvalitet soba, gastronomska dostignuća, izvrsnost usluge, upotrebu tehnologije, brigu o održivom razvoju, marketingu, brendingu, zadovoljstvu zaposlenih i lokaciji. Ova prestižna publikacija u svetu luksuznih putovanja navela je u svojoj objavi kako je zagrebačka Esplanada prepoznata upravo po tome što objedinjuje klasiku i glamur art dekoa sa tradicijom i savremenim dizajnom 21. veka prilagođenu modernom putniku.

Trip Advisor najveći svetski turistički servis za ocenu kvalitete usluga u turizmu dodjeljuje jednom godišnje prestižni Travellers’s Choice Award i to vrlo maloj grupi najboljih smeštajnih kapaciteta u svietu prema recenzijama svojih korisnika. Esplanade već nekoliko godina zaredom ima čast da prima ovu nagradu, a na Trip Advisoru od samog početka drži visoku ocenu kvalitete zajedno sa svojim restoranima čime dokazuje doslednost u pružanju vrhunske usluge.

Share.

Comments are closed.