Sinergija ukusa Evrope i Srbije na tanjiru u Beogradu

0

Jedan od najčuvenijih ženevskih restorana “Tosca”, nagrađen Mišelinovom zvezdicom, biće gost u Beogradu u restoranu “Credo”, gde će gostima pružiti jedinstveni  čulno-gastronomski performans.

Menadžer restorana “Tosca” Alessio Risso, pomoćnik glavnog kuvara Roehrig Kevin i glavni majstor slatkih stvari i dezerta Leonardo Di Teodoroi, dolaze u srpsku prestonicu kako bi u saradnji sa restoranom “Credo” predstavili gostima svoja umeća. Na meniju će biti glavni specijaliteti Evrope, od Švajcarske kuhinje, Francuske, do Italijanske, ali i majstorska fuzuja internacionalne i tradicionalne srpske gastronomske ponude.

Ovo putovanje kroz nezaboravne ukuse je rezervisano za kraj meseca, za 24. i 25. februar, i svakako je nešto što vredi probati, najavljeni spoj evropskih kultura i vrhunskog kulinarskog umeća jeste ništa drugo nego mesto gde se umetnost spaja sa gastronomijom.

Share.

Comments are closed.