Slavni kuvar savetuje – Na šta treba posebno obratiti pažnju?

0

Veteran svetskog kulinarstva, autor i voditelj popularnog kanala 24Kitchen Entoni Burden podelio je svoje mišljenje o trendovima koji vladaju u svetu hrane.

“Ukoliko na meniju vidite burger od kobeanske govedine slobodno napustite restoran. Ne postoji veći kulinarski zločin od toga”, tvrdi poznati kuvar.

Komentarišući neke od najpopularnijih kulinarskih trendova, Burden je istakao da je “branč” besmislen, dok je popularno ulje od tartufa nazvao groznim.

“To nije čak ni hrana“, dodao je kuvar, dok je za “branč” rekao: “Jelo koje je postalo ‘vikend običaj’ za mnoge nije ništa drugo nego užasno, cinično recikliranje ostataka i naplaćivanje tri puta više od običnog doručka“.

Jedino je nekoliko reči hvale imao za kombinaciju krofni i kroasana.

“Ja sam čovek za peciva. Ne jedem ih mnogo, ali su kroasani prokleto dobri“, zaključio je Burden.

Izvor: Independent

Share.

Comments are closed.