Srpska i slovenačka turistička privreda na zajedničkom nastupu u Iranu

0

Slovenačka i srpska turistička privreda biće zajednički domaćin na događaju “Enjoy Serbia, feel Slovenia” u Iranu, saopšteno je iz Turističke organizacije Srbije.

Radionica će se održati 22. aprila u Parsian Azadi hotelu u Teheranu, a cilj je promocija ove dve zemlje kao turističke destinacije koje bi mogle da budu interesantne iranskim turistima, kao i uspostavljanje saradnje sa iranskim turoperatorima i turističkim agencijama.

Događaju će prisustvovati visoki zvaničnici iz turističkih kompanija Slovenije i Srbije. Ovo je prvi put da su dve zemlje domaćini zajedničkom promotivnom događaju u Iranu i upravo je za tu priliku kreiran slogan “Enjoy Serbia, feel Slovenia”. Poseban segment radionice biće posvećen sastancima između iranske turističke privrede i njihovih slovenačkih i srpskih kolega.

Ovom promotivnom događaju će prisustvovati predstavnici Slovenačke turističke zajednice, Turističke organizacije Srbije, predstavnici ambasada obe zemlje u Iranu, predstavnici kompanije Turkish Airlines, kao partnera događaja, kao i predstavnici 15 turističkih kompanija iz Slovenije i Srbije.

Za učešće na događaju iz Srbije prijavile su se agencije Eurojet, IDMC, Serbia – Touroperator, Glob Metropoliten Tours, Kompas i Omnitours.

Share.

Comments are closed.