Todor Hotels preuzeo poslovanje kultne beogradske kafane

0

Kompanija Todor Hotels preuzela je od 1. aprila 2017. godine poslovanje restorana “Šešir moj” u Skadarliji koji je oličenje tradicije i šarma boemskog dela Beograda, navodi se u saopštenju preduzeća u vlasništvu porodice Todorović.

Šešir moj je dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja. Proglašen je za najbolji restoran u Jugoistočnoj Evropi po oceni Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva, kao i za najbolji restoran u Srbiji po oceni žirija Kluba privrednih novinara.

Najbolji je beogradski restoran po izboru žirija novinara, umetnika i poznavalaca kulinarskih veština, a dobio je i povelju Kulturno-prosvetne zajednice Srbije za doprinos ugostiteljstvu, turizmu i kulturi. Restoranu je dodeljeno i priznanje Zlatna desetka za očuvanje tradicije i duha Skadarlije.

Kompanija Todor Hotels je u vlasništvu porodice Todorović koja je poslovnu reputaciju stekla na polju modne industrije, a kako ističu, težnja da proniknu u potrebe i želje klijenata preneta je iz umetnosti odevanja u ugostiteljstvo.

Todor Hotels u svom sastavu poseduje Beograd Art Hotel na najprestižnijoj lokaciji u gradu, u Knez MIhailovoj ulici, kao i hotel Vilu Aleksandar u samom centru Vrnjačke Banje.

Izvor: eKapija

Share.

Comments are closed.