Uskrs u hotelu Kempinski Palace Portorož

0

Kempinski Palace Portorož u znak dolaska proleća i Uskrsa organizuje Prolećni market u parku ispred hotela. Takođe, nudi poseban kulinarski meni u restoranima Sophia i Fleur de Sel.

“Tradicionalni Uskršnji market u parku ispred Kempinskog ove godine je preimenovan u Prolećni market. Organizovano je nekoliko različitih događaja i proslava, kao i brojne atraktivne ponude. Pridružite nam se i probajte naše specijalitete“, poručuju iz hotela.

Tokom Uskršnjeg vikenda organizovane su i brojne aktivnosti za decu počevši od Čokoladne radionice i lova na Uskršnja jaja.

Svi zaljubljenici u dobru kuhinju su pozvani da probaju istarske specijalitete koji se pripremaju u restoranu Sophia, kao i prolećni meni restorana Fleur de Sel. Oba menija delo su šefa kuhinje Daniela Pause.

Više informacija možete pronaći ovde.

Share.

Comments are closed.