Uživajte u mirisima i ukusima na Zagrebačkom velesajmu

0

Na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21. februara održava se Hotel&Gastroteh, 7. međunarodni sajam hotelsko – ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija. Svakodnevno će se pripremati i degustirati autohtona jela hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, vino, rakija, kolači, pršuta, sir, med, voće, kafa i ostali delikatesi). Dođite i probajte kamenice iz Dubrovnika, samoborske krempite i slavonski čobanac. Uživajte u mirisima i ukusima hrvatskog severa i juga. Neka Vaša nepca osete raj dok za Vas kuvaju najbolji hrvatski kuvari poput Gorana Albinija Kamanja i Zlatka Puntijara. Ljubitelji pizze na svoje će doći na Pizza show-u. Majstori od zanata na licu mesta stvaraće izvrsne pizze s različitim ukusima koje ćete moći i da degustirate. Besplatno, naravno ;). Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a cena ulaznice iznosi 30 kuna. Sajam da poližeš prste!

Share.

Comments are closed.