10. Wine Style salon vina 31. Marta u Hotelu Zira

0

Godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, 10. po redu Wine Style salon vina, biće održan u subotu 31. marta u hotelu Zira u Beogradu, od 14.00 do 20.00 časova.

Na 10. Salonu vina posetioci će moći da se upoznaju sa vinskom ponudom četrdeset učesnika, i da pored toga degustiraju još više od 300 najkvalitetnijih vina iz celog sveta.

Prateći vrlo značajan trend, gde lokalne vinarije uzimaju sve veće učešće, ovogodišnji Salon vina predstaviće regionalnu vinsku ponudu, a akcenat će biti na prezentaciji domaćih već afirmisanih brendova, kao što su Podrum Radovanović, Vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Temet, Matalj, Cilić, Aleksić, Lastar, Atelje vina Šapat.

Posetioci će osim ponude naših vina, moći da probaju i vina najkvalitetnijih evropskih brendova, a od regionalne vinske ponude će biti prisutni i predstavnici Ščurek, Tikveš, Podrumi manastira Tvrdoš, Capo, Bovin i Stobi, kao i brojni ostali učesnici.

Wine Style salon je mesto opuštanja i uživanja, prijatne atmofere, pa je sa razlogom vrlo posećena manifestacija u region. Pored vrhunskih poznavalaca vina i profesionalaca, manifestacija je mesto okupljanja poznatih ličnosti iz sfere javnog života,politike i diplomatije. Ulaznice se mogu nabaviti na mestu događaja, 31. marta, a cena će biti 1.200 dinara.

 

 

Share.

Comments are closed.