14. Beogradski Salon Vina u hotelu Hyatt Regency, 7-9. decembra

0

Beogradski Salon Vina će se ove godine održati od 7. do 9. decembra i to po četrnaesti put. Ljubitelje vina i gastronomije u hotelu  Hyatt Regency očekuje 111 vinarija, 600 vina u Glavnom programu, 80 vina u specijalnom programu „Oranž & Biodinamika“, 150 vina u Pratećem programu i 120 raritetnih vina na ekskluzivnom događaju WINE Masters 2017.

Na Beogradskom Salonu Vina 2017 održaće se 26 specijalnih radionica u okviru pratećeg programa, 5 specijalnih programa slaganja vina i hrane i program „Istra Specijal“ u Kristalnoj dvorani. Pored toga, ljubitelji žestokih pića imaće priliku da probaju 150 premijum žestokih pića na Distillery Masters 2017, kao i 28 koktela sa srpskom rakijom uz 7 specijalnih degustacija hrane i žestokih pića.

Salon je konceptualno i programski fokusiran ka pasioniranim ljubiteljima vina i gastronomije koji žele da stalno unapređuju svoje znanja, da putuju i otkrivaju nova vina i nova podneblja, kao i da uvek budu otvoreni prema novim stilovima, pravcima i idejama.

U okviru Glavnog programa Salona će biti predstavljeno oko 650 vina, a ove godine u posebnom fokusu biće tzv. Oranžna vina.

Salon, takođe, obuhvata i više od 40 pratećih događaja (degustacija i radionica), u okviru pet glavnih programskih segmenata:
• Master Class degustacije
• Edukativne degustacije za nove generacije
• Premijerne degustacije novih vina na tržištu
• Specijalne degustacije za profesionalne kupce
 Ekskluzivne degustacije za privatne kupce

Share.

Comments are closed.