17. februara počinje 8. HOTEL&GASTROTEH

0

HOTEL&GASTROTEH, 8. Međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija održaće se na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 21. februara.

Organizatori sajma sa ponosom izdvajaju:
-CRO TOP 10, tradicionalno državno takmičenje 10 najboljih hrvatskih kuvara
-Kulinarske radionice, demonstracije i degustacije autohtonih jela hrvatskih regija
-Svakodnevne prezentacije, degustacije i amatersko ocenjivanje vina i penušavaca
-Predstavljanje gosta-restorana uz prigodne degustacije
-Prezentacija znanja i veština učenika: kuvari, poslastičari, posluživanje gostiju
-Radionice: prigodno serviranje stola, posluživanje gostiju, barmenski show
-Pizza show – prezentacija celokupnog procesa pripreme najfinijih pizza

Radno vreme sajma je od 10,00 do 19,00 sati, a cena ulaznice iznosi 30 kuna.

Share.

Comments are closed.