17. Prolećni festival zdravlja u Beogradu

0

U Domu Vojske Srbije, u ulici Braće Jugović 19, biće održan 17. Prolećni festival zdravlja pod sloganom „Za zdravo potomstvo“ 12. i 13. Aprila 2018. godine.

Na manifestaciji učestvuju domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i spa centri, udruženja pacijenata, kao i svi koji se bave zdravom ishranom i kozmetikom. Posetioci će moći da provere svoje zdravlje, da čuju predavanja o aktuelnim temama iz oblasti medicine i posavetuju se zdravstvenim stručnjacima.

Za najmlađe će biti organizovan „Dečiji kutak“ i „Bolnica za medvediće“, gde deca dolaze sa svojim omiljenim igračkama na „preglede“, da razgovaraju sa lekarima i studentima, u cilj razbijanja straha od „belih mantila“ i zdravstvenih radnika.

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a program je tako osmišljen da će predavanja biti prekidana na svakih pola sata, kako bi se smenjivali različiti programi vežbanja, nastupi dečijih plesnih klubova, kao i održavanje brojnih radionica i promocija.

17. Prolećni festival zdravlja je mesto na kome će biti brojne ponude, proizvodi i usluge raličitih izlagača, pa će manifestaciju obeležiti degustacije zdrave hrane i zdravih proizvoda, sa ciljem da se u ljudima razvije svest o važnosti zdrave i organske hrane po zdravlje ljudi.

Vrata Doma vojske Srbije biće otvorena za posetioce oba dana festivala od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

Share.

Comments are closed.