20% niže cene planinskih sadržaja uz vaučer “Moja Srbija”

0

Skijališta Srbije nastavljaju sa aktivnim promovisanjem i afirmacijom domaćeg turizma, pa se i ove godine priključuju Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija u akciji „Moja Srbija“.

Podela turističkih vaučera nastavlja se i ove letnje turističke sezone, a prema dosadašnjem iskustvu ovakva vrsta podrške turizmu u mnogome je doprinela domaćoj privredi. Prema zvaničnim podacima je zahvaljujući ovoj kampanji od 04. januara do danas realizovano 36.243 vaučera, a veliko interesovanje među domaćim turistima vladalo je i za planinske centre, koji su važan faktor srpskog turizma.

Imajući u vidu značaj ovakve vrste promocije domaćih turističkih destinacija, kao i podršku Vlade Republike Srbije za podsticaj i razvoj turizma, Skijališta Srbije dodatno daju svoj doprinos razvoju domaćeg tržišta, pa će i ove godine donosiocima vaučera odobriti popust u iznosu od 20 posto na cene karata za letnje sadržaje. Turisti, koji se odluče da provedu letnji odmor na Kopaoniku, Zlatiboru ili Staroj planini, pokazivanjem vaučera na uvid ostvaruju popust od 20 posto na cenu karata za letnje sadržaje Skijališta Srbije.

Share.

Comments are closed.