2016. godina nagrada za destinaciju Francusku

0

Od septembra, Francuska je priznata u raznim međunarodnim studijama. Bilo da se radi o atraktivnosti destinacije u širem smislu, o studentskom životu ili o najboljim turističkim destinacijama u zemlji, ova zemlja ponela je nekoliko značajnih nagrada ove godine.

Prema istraživanju “Cities of Opportunity 2016”, koje je sprovela američka kompanija PwC, objavljenom u septembru, Pariz je izabran kao četvrti najatraktivniji grad na svetu u 2016. godini. Grad svetlosti je takođe proglašen i za najbolji grad na svetu za umetnost i kulturu, ali i za najbolji grad za studente.

Najbolja vikend-destinacija u Evropi pripala je Lionu, dok je “The Best of Lonely Planet” za najatraktivniju svetsku destinaciju proglasio Bordo.

Atout France podržavao je kandidaturu Pariza za domaćina Olimpijskih igara 2024. godine, a Evropsko kardiološko društvo (ESC) je ponosno objavilo da će se njihova godišnja konferencija, najveći evropski medicinski kongres, održati krajem avgusta 2019 godine u Parizu. Više informacija pronađite ovde.

Share.

Comments are closed.