Zna se da poznati i imućni vole samo najbolje i najskuplje, a da li je to slučaj i sa odmorom, ocenite sami. Kako Travel Channel navodi, ovo su mesta gde neki od poznatih rado odlaze.

Sent Bart, ili Bartolomej

St. Barts je glamurozno ostrvo u Karibima, sa odličnim plažamana i bogatim noćnim životom. Ovde na sunčanju možete deliti plažu sa Džej-Zijem, Bijonse ili Džesikom Albom, ali budite sigurni, jahte su im blizu „parkirane“, ukoliko primete gužvu, nestaće za čas.

Gde svoj odmor provode bogati i poznati?

Jezero Komo

Na oko 50 kilometara od Milana, nalazi se jezero Komo, ušuškano bujnim zelenilom i kamenitim uličicama, pa svojom lepotom privlači brojne turiste. Jedan od njih, Džordž Kluni, je redovan ovde, a u njegovoj vili iz 18. veka često možete videti Met Dejmona, ili Bred Pita, pa je samim tim ovo mesto još ekskluzivnije.

Gde svoj odmor provode bogati i poznati?

Rio de Žaneiro

O Brazilu ne treba puno pričati, treba samo navesti ko, između ostalog, često provodi slobodno vreme ovde. Poznati poput Havijera Bardema, Penelope Kruz ili Madone su ovde domaći, i svi se mogu videti na čuvenoj Ipanema plaži. Da, i spartanac Džerard Batler ovde nijansira svoje mišiće.

Gde svoj odmor provode bogati i poznati?

Sen Trope

Azurna obala je, naravno, uvek aktuelna. Tom Kruz, Džek Nikolson, Ketrin Zita-Džons, svi su u ovom mediteranskom gradiću. Mozda niste znali, ovo mestašce je postalo poznato nakon boravka Brižit Bardo, pa se tako krug „poznatosti“ zatvara, a svi znamo da poznati umeju da izaberu.

Gde svoj odmor provode bogati i poznati?