5.2 C
Belgrade
sreda, 14 aprila, 2021

„Sales Call“ u organizaciji TU magazina

I pored nepovoljne trenutne situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa, želja svih nas, a posebno turističkih radnika je da dočekamo letnju sezonu spremni. U Srbiji postoji veliko interesovanje turista povodom letnjeg odmora, a podsećamo da je prošle godine i pored obaveznog PCR testa veliki broj njih letovao u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i državama u regionu

S tim u vezi, redakcija TU magazina organizuje „Sales Call“ koji će se održati 28.4.2021. u hotelu Courtyard by Marriott u Beogradu i na kome će hoteli iz regiona predstaviti svoje ponude buyerima za predstojeću sezonu. Deo sa sastancima će trajati tri sata, nakon čega će biti upriličen zajednički ručak i vreme za minglovanje.

Do sada se za učešće već prijavilo pregršt hotela iz regiona poput One&Only Portonovi, Hotel AMI Petrovac, Regent Porto Montenegro, Falkensteiner hotel Montenegro, Blue Kotor Bay, Vivid Blue Serenity Resort, Lazure Hotel & Marina, Azul Beach Resort Montenegro, Montenegro Stars, Avala Resort & Villas, Ananti Resort, Ramada Podgorica, Maestral Resort & Casino i Hilton Podgorica iz Crne Gore, Roxanich Wine & Heritage Hotel iz Hrvatske, Radisson Blu Plaza Ljubljana, Hotel Grand Koper i Pohorje Village Wellness & Spa Resort iz Slovenije i Viceroy Kopaonik, Radisson Collection Hotel i Gorski Hotel & Spa iz Srbije. Turističke agencije će na ovom događaju moći da učestvuju bez ikakvih troškova.

Više informacija na telefon: 064 111 25 31 ili pišite na elektronsku adresu: miroslav@usta-nova.com

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -