16.2 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

Hotel posvećen bioskopu

U Parizu je otvoren prvi hotel posvećen bioskopu, Hotel Paradiso. Svaka soba je opremljena tako da gostima pruža jedinstvenu kombinaciju odmora uz filmove, takozvanog “kao kod kuće” odmora

Novi koncept ovog hotela su započela braća Nathanael i Elisha Karmitz. Njihov otac Marin Karmitz je posedovao lanac bioskopa u Francuskoj 1974. godine, pa su braća odlučila da prošire očevu i sopstvenu viziju, otvorili su bioskop u hotelu.

Hotel Paradiso ima 34 sobe i dva apartmana, svaka je soba posebno dizajnirana tako da gost može imati najbolje moguće iskustvo, a to uključuje udobno mesto za sedenje i laserski projektor. Gosti mogu birati između širokog izbora internih DVD naslova, a imaju i pristup streaming platformama, kao što su Netflix, Mubi, CanalPlus i Disney. Nakon što gost odabere svoj film, zavese se zatvaraju, svetla se gase i film se prikazuje, sve potpuno automatski.

Sobe i junior apartmani, koji su uređeni u savremenom stilu nude udobnost od pet zvezdica, a minibar osim standardne ponude ima i organske kokice i druge grickalice za gledanje filmova.

Na krovu hotela, sa pogledom na Ajfelov toranj , nalazi se bioskop-klub na otvorenom, koji prikazuje filmove, zajedno s koktel barom i restoranom koji nudi jela sa roštilja. Cene soba počinju od 140 dolara po noćenju, dok za apartman cene kreću od 467 i 522 dolara po noćenju.

Više o hotelu pronađite na zvaničnoj internet stranici.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -