13.8 C
Belgrade
ponedeljak, 5 juna, 2023

Prvi luksuzni hotel na točkovima

Prvi hotel na točkovima napravljen od ekološki prihvatljivog materijala biće otvoren ove zime u Kingstonu u američkoj državi Njujork

Hurley House je prvi hotel takve vrste na svetu, osmišljen je da bude pokretan, i svoje prve goste će primiti ove zime u Kingstonu. Njegove pokretne luksuzne hotelske sobe su kreirane tako da se lako postave i premeste, nudeći hotelijerima mogućnost brže i održivije izgradnje hotela. Osim toga, oni će moći da prilagode svoj inventar soba na osnovu sezonske potražnje.

Mobilni luksuzni rizort će imati 60 jedinica, svaka će biti dugačka 13 metara i nudiće oko 37 metara kvadratnih prostora za odmaranje. Svaka soba je moderno opremljena, i ima drvene elemente u prirodnim tonovima kako bi izgledala što prirodnije. Takođe, svaka ima prozore od poda do plafona i krovni prozor kako bi se obezbedilo prirodno svetlo.

Svaka soba je opremljena savremenom tehnologijom, hotel ima pametne televizore, bežične zvučnike, bežični internet i mini bar. Plan je da se već sledeće godine ovakvi hoteli nađu u Francuskoj, Španiji, Italiji i Portugalu.

Više o hotelu možete pronaći na sledećoj internet stranici.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -