16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Moliving – luksuzni hotel na točkovima

Prvi hotel na točkovima napravljen od ekološki prihvatljivog materijala pojavio se na tržištu, i gostima nudi luksuz na bilo kom mestu, imajućii u vidu da je potpuno mobilan

Moliving je prva nomadska ugostiteljska grupa koja nudi jedinstveno održivo i ekološko rešenje za vlasnike zemljišta koje im omogućava da unovče nedovoljno iskorištenu imovinu. Hotel može biti postavljen bilo gde, čak i u dvorištu iza vaše kuće.

Ovo je prvi hotel takve vrste na svetu, osmišljen je da bude pokretan, da može da bude postavljen „na svakom mestu“. Njegove pokretne luksuzne hotelske sobe su kreirane tako da se lako postave i premeste, nudeći hotelijerima mogućnost brže i održivije izgradnje. Osim toga, oni će moći da prilagode svoj inventar soba na osnovu sezonske potražnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOLIVING (@moliving.co)

Moliving je stvorio proces koji omogućava brzu izgradnju hotela, nudeći sve što i tradicionalan hotel. On pre svega gostima pruža izvanredan boravak i na neistraženim lokacijama, što je vrhunsko iskustvo sa prirodom u centru svega.

Ovo je revolucija u svetu ugostiteljstva i hotelijerstva, spajajući mobilnost i luksuz kao nikad pre. Moliving Suite je prvi mobilni luksuzni ugostiteljski apartman koji hotele sa podesivim inventarom čini realnim.

Sa 38 metara kvadratnih unutrašnjeg prostora i 24 metara kvadratnih privatnog luksuza na otvorenom, Moliving Suite je savršena platforma za sve goste. Bilo da putujete sami, kao par ili sa porodicom, modularni dizajn apartmana omogućava fleksibilnost kako bi odgovarao lokaciji i željenoj nameni. Tako je osigurano da svaki boravak bude zaista personalizovano i nezaboravno iskustvo.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Svaka soba je opremljena savremenom tehnologijom, hotel ima pametne televizore, bežične zvučnike, bežični internet i mini bar. Plan je da se  ovakvi hoteli nađu u Francuskoj, Španiji, Italiji i Portugalu, tj širom sveta. Soba se doslovno „zakači“ za vozilo ili se postavi na prikolicu, nako čega se vozi na željenu lokaciju.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -