4.8 C
Belgrade
subota, 9 decembra, 2023

Vrhunska gastronomska ponuda za 40 evra

Da nije sve u novcu potvrđuje i jedan restoran u Francuskoj koji nudi vrhunsko gastronomsko iskustvo za samo 40 evra

U restoranu Les Grands Buffets u Narboneu, gradu obali Mediterana na jugu Francuske, obrok u košta tačno 42 evra i 90 centi, a za taj novac dobijate vrhunske specijalitete kao što su guščja džigerica, pečena prepelica, žablji bataci, puževi, jastozi i ostali morski plodovi. Da, za 42 evra i 90 centi možete jesti koliko god želite, to treba napomenuti.

All you can eat restorani sa uslugom „jedi koliko možeš“ nisu nešto posebno, obično se jela koje nude baziraju na brzoj hrani ili običnoj “kuvanoj”, što ne znači da takva jela nisu ukusna ili dobra. Jednostavno su jela koja se ponavljaju i jela koja nisu naročito „inspirativna“.

Les Grands Buffets restoran ima potpuno drugačiju politiku, i nudi nešto drugačiju hranu. Restoran je upisan u Ginisovu knjigu kao mesto koje nudi najviše različitih vrsta sireva, a danas nudi iskustvo u kakvom su od „srednjeg veka uživali plemići i francuska aristokratija“. Sam prostor je raskošno dekorisan i u ponudi ima zaista vrhunsku hranu. Upravo zbog toga je postao izuzetno popularan i rezervacija je obavezna.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -