27.6 C
Belgrade
četvrtak, 7 jula, 2022

Belgrade Fashion Week

U okviru Beogradske nedelje mode koja se ove godine održala od 8. do 15. maja, modna agencija Select organizuje Zepter Fashion Selection u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Ova manifestacija otvorena je 15. maja kolekcijom Suzane Perić pod nazivom „Love Come back“ na kojoj su se kao manekenke pojavile prave medicinske sestre i doktorke, prave junakinje našeg doba. Svoje modele predstavili su i mnogi mladi dizajneri, a bilo je i nekoliko revija posvećenih deci i tinejdžerima

Danas, 16. maja Zepter Fashion Selection se nastavlja revijama Zvonko Marković powered by ASUS, Aposlutno fantastične Gorice Pejaković i Miroslava Stevanovića, koju će prvi put u Srbiji nositi žene modeli od 35 do 55 godina, i drugima.

Poslednjeg dana, 17. maja, Irena Grahovac prikazaće modele iz predjesenje kolekcije „Contra“ za 2022. godinu, a predstaviće se i poznati kreatori Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie.

Ovo je godina u kojoj modna agencija Select slavi 20 godina postojanja. Taj značajan jubilej biće obeležen velikom retrospektivnom revijom „Prvih 20“ koja će  zatvoriti 34. Zepter Fashion Selection, a nastup će dopuniti i bend Gift.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -