4.2 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Najmanji kuvar na svetu na privremenom radu u Crnoj Gori

„Najmanji kuvar na svetu”, animirana 3D figura “radiće” od 9. juna sa kulinarskim timom hotela Regent. Naime, “Le Petit Chef” je kreiran fuzijom 3D tehnologije i kulinarske izuzetnosti koja iskustvu obedovanja u hotelima sa pet zvezdica dodaje novi nivo zabave i inovacije

“Kulinarski animirani šou će se dešavati u hotelu Regent kao jednoj od 33 lokacije u 19 zemalja na svetu koja svojim gostima nudi svojevrstan uvid u budućnost uz vanrednu animaciju, izuzetnu hranu i uslugu. Naviknuti smo na pravljenje iskoraka u domenu sektora hrane i pića, ali ovoj kombinaciji 3D projekcije i kulinarske virtuoznosti se izuzetno radujemo”, izjavio je Marko Živković, izvršni šef kuhinje hotela Regent Porto Montenegro i dodao: “Ova vrsta spoja tehnologije i kulinarstva, još uvek neprimenjena na ovim prostorima, izuzetna je prilika za stvaranje uspomena sa dragom osobom, tokom posebnih porodičnih proslava ili pak kao poklon deci starijoj od 5 godina. Takođe, čast nam je da što smo svojevrsni ambasadori Crne Gore, te što će fotografije hotela Regent i destinacije biti vidljive brojnom auditorijumu Le Petit Chef globalne zajednice.”

Ovu tehnologiju kreira kompanija „Skullmapping Studios“ koja uspešno prikazuje navedeni gastronomski šou na brojnim svetskim destinacijama već 7 godina. Rezervacije je moguće uraditi direktno preko linka. Večera traje dva sata od 20:00 do 22:00 i može se rezervisati svakog dana osim ponedeljka. Takođe, 4 vrste menija su u ponudi i to klasični, premijum, vegetarijanski i dečji.

Takođe, ova aktivnost nastavlja niz kreiran od izuzetnih prilika za porodični odmor koje su ovog leta moguće u nautičkom naselju Porto Montenegro, poput fudbalskog kampa za decu kojeg vodi Real Madrid, letnji kampovi KSI škole i niza aktivnosti koji Boku Kotorsku s pravom pozicioniraju na visoko mesto za kvalitetan odmor po svetskim standardima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -