9.1 C
Belgrade
utorak, 21 marta, 2023

Tripadvisor nagradio Plitvička jezera

Tripadvisor je najveća svetska onlajn platforma za putovanja. Osnovni cilj ovog servisa je da pomogne putnicima kako da organizuju svoja putovanja, od rezervacije do samog odlaska na put. Osim toga, Tripadvisor pomaže velikom broju ljudi kako da postanu bolji putnici i kako da budu odgovorni turisti

Tripadvisor je nagradio Plitvička jezera, dodelivši ovom nacionalnom parku u Hrvatskoj titulu “Best of the best”. Plitvička jezera su dobila nagradu Travellers’ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije – Hrvatska, Evropa gde je zauzeo drugo mesto od deset rangiranih.

Međutim, ovaj nacionalni park je dobio takođe nagradu za najbolje destinacije za ljubitelje boravka u prirodi na svetskom nivou gde se nalazi na 22. mestu na listi od ukupno 25 destinacija. Nacionalni park Plitvička jezera se nalazi među 1% najboljih lokacija koje treba posetiti u svetu, što je izuzetno.

Plitvička jezera su najstariji i najveći nacionalni park u Hrvatskoj. Ovaj region je proglašen nacionalnim parkom 1949. godine, a od 1979. godine Plitvice se nalaze i na listi svetske baštine Uneska.

Doživite Kopaonik i leto sa pet zvezdica, saznajte više.

Tripadvisor “Nagrade Travellers’ Choice nagrađuju  samo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu. Ove nagrade se dodeljuju isključivo da doprinos prema onima koji su najvažnije, a to su putnici i turisti.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -