3.6 C
Belgrade
ponedeljak, 28 novembra, 2022

Hvar među najboljim evropskim ostrvima

Travel+leisure magazin je na osnovu glasova svojih čitalaca napravio listu najlepših ostrva u Evropi. Među 20 najlepših se našlo i jedno ostrvo iz našeg regiona, iz Hrvatske

Hvar se ponovo našao među najboljim evropskim ostrvima. Ugledni američki časopis Travel+Leisure visoko je pozicionirao ostrvo Hvar na listu TOP 20 najboljih evropskih ostrva. Hvar je zaslužio istaknutu poziciju u društvu ostrva Mílos, Folegandros, Santorini, Madeira, Sicilije i ostalih bisera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TU magazin (@tumagazin.rs)

Magazin navodi da je na Hvaru moguće upoznati bogatu istoriju i kulturu zemlje, uživati u poznatoj hvarskoj gastronomiji kao i odsesti u vrhunskom smeštaju. Osim toga, ova destinacija je odlična za posetu tokom cele godine. Hvar ima topla leta i blage zime, i spada u najsunčanija ostrva u Hrvatskoj, s više od 2800 sunčanih sati godišnje.

Najzdravija zemlja za život na svetu, saznajte više.

Grad Hvar ima izuzetno puno sadržaja koje može ponuditi turistima. Iako ga nazivaju ostrvom vina i lavande, Hvar ima izuzetno bogato kulturno-istorijsko nasleđe. Hvar zaista ima sve, očuvanu prirodu, mirne zalive sa čistim morem, ali takođe i odlične domaće delikatese. Sve ovo svakako preporučuje ovo ostrvo putnicima, i nije čudo što se po ko zna koji put Hvar našao među najboljim evropskim ostrvima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -