16.2 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

Istraži ruralnu Hrvatsku

Ministarstvo turizma i sporta Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su promotivnu kampanju „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“ sa ciljem da dodatno promovišu raznovrsnu ponudu hrvatskih ruralnih destinacija

U Hrvatskoj je počeo drugi deo kampanje „Istraži ruralnu Hrvatsku“. Nakon odličnih rezultata ostvarenih tokom prošlogodišnje nacionalne kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“, Hrvatska turistička zajednica i u ovoj godini nastavlja sa promovisanjem hrvatskih ruralnih destinacija s fokusom na domaće tržište.

Kampanja ima za cilj da promoviše jedinstvene i autentične prilike za odmor, destinacije koje su obično ispod turističkog radara. Posebno će biti posvećena pažnja skrivenim destinacijama, mestima koja kriju najveća blaga i sadržaje. Kampanja podrazumeva nastavak promotivnih aktivnosti koje se sprovode sa ciljem promovisanja raznolike ponude ruralnih destinacija.

Najružniji grad u Toskani, saznajte više.

U fokusu ove kampanje nalazi se bogatstvo koje ruralna Hrvatska može pružiti svim turistima. Kampanja se sastoji od 12 tematskih video priloga kojim će biti obuhvaćena jedinstvena turistička ponuda hrvatskih seoskih područja. U okviru ove kampanje preko putovanja ruralnom Hrvatskom biće otkrivena blaga prirodne i kulturne baštine. Osim toga. naročito će biti predstavljena srdačnost i gostoljubivost domaćina što je poseban kvalitet ove vrste turizma.

Više o kampanji možete saznati na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -