20.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Belgrade Wine Week

Belgrade Wine Week će ove godine po četvrti put biti održan od 20 do 25. septembra. Beograd će biti mesto na kom će biti održana broja vinska druženja, poseban acenat će biti stavljen na promovisanju domaćih vina i vinarija

Festival Belgrade Wine Week će u svom četvrtom izdanju biti održan od 20 do 25. septembra na više lokacija u Beogradu. Svi posetioci će moći da prisustvuju brojnim umetničko-vinski događajima. Organizatori su pripremili vinske zabave, degustacije, radionice, ali takođe i akcije i popuste u gradskim vinotekama, barovima i restoranima.

Picokeri, pasta koja je podelila Italiju, saznajte više.

Osnovna ideja manifestacije je slavljenje vinske kulture, ali i promovisanje domaćih vina i vinarija. Glavni događaj na festivalu je svakako tradicionalna manifestacija Španska vina u srcu grada, dok će završni događaj biti Wine Platz Fest. Ulaznice za Wine Platz Fest biće dostupne na samoj lokaciji na Dorćol Platz-u.

Celokupan program festivala možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -