4.4 C
Belgrade
četvrtak, 1 decembra, 2022

Restoran u kom svako veče pada sneg

Danas ljudi u restorane ne idu samo da uživaju dobroj hrani i piću. Oni danas idu u restorane kako bi uživali u nesvakidašnjoj atmosferi i zabavi, što je jedan restoran u Kini podigao na potpuno neverovatan nivo

U Šangaju u Kini postoji restoran u kom svako veče pada sneg. M-MIX je BBQ pizza street food restoran koji gostima nudi potpuno neočekivan provod. U toku večeri se u njemu dešavaju najbizarnije stvari, nešto što nikada ne biste očekivali.

Restoran M-Mix se prostire na preko 800 kvadrata, ima ogromne ekrane na plafonima i zidovima, kao i zvučni sistem i lasere koje možete naći sam na najskupljim koncertima. Glavni za zabavu su poznati DJ-evi koji svako veče zabavljaju goste do fajronta. Restoranom kruže i dronovi koji snimaju sva dešavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khanjipeerwala (@khanjipeerwala)

Hrana je takođe neobična, na meniju imate pohovane škampe zapečene na vatri brenera ili čokoladni karmin za usne kao desert. Piće koje služe su uglavnom kokteli koje dobijate u najrazličitijim flašama, čašama i posudama.

Partizanska bolnica Franja, saznajte više.

Glavna atrakcija u restoranu je sneg koji svako veče pada. Pena u formi pahulja pada tri puta za veče, u osam, deset i u ponoć. U ponoć se taj isti sneg pretvara u kišu ružičastih latica, dok gosti sede za svojim stolivima sa kišobranima. Ukoliko želite da večerate, morate rezervisati unapred, a vreme čekanja je nešto manje od mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -