29.8 C
Belgrade
nedelja, jul 14, 2024

„Vrata raja“ od 160 miliona evra

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai” u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u ovom delu Evrope, počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra

“Porta Rai” će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi, pružajući posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa pet zvezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, velnes i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečje sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom, a u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa.

Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja. “Porta Rai” će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mesto gde se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.

“Naziv “Porta Rai” nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje “kapiju raja”. Naime, „PORTA“ je latinska reč koja znači „velika kapija“, dok se reč „RAI“ odnosi na „raj“ ili “nebo”.

Trudili smo se da kroz razvoj koncepta “Porta Rai”, a kasnije i u pozicioniranju, ponudimo nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -