24 sata Elegancije – Concours d’Elegance & Salon of Excellence od 7. do 9. septembra u Beogradu

0

Manifestacija „24 sata Elegancije – Concours d’Elegance & Salon of Excellence” u partnerstvu sa CHIVAS-om biće održana u Beogradu od 7. do 9. septembra po osmi put.

Manifestacija koja je posvećena kulturi klasičnih automobila, eleganciji i vrhunskom kvalitetu, održaće se od 7. do 9. septembra, a partneri okupljanja su Belgrade Waterfront, Srpski Savez za Istorijska Vozila i Kraljevska porodica Karađorđević.

Početak je zakazan za petak, 7. septembar, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe Masters of excellence pod pokroviteljstvom Njihovih kraljevskih visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine.

Pod pokroviteljstvom G.H. MUMM šampanjca, na izložbi će se predstaviti majstori odela Sartoria Panico iz Napulja, majstori ekskluzivne obuće Ducal iz Firence, proizvođač tkanina Drago iz Italije, kuća ručno pravljenih košulja Marol1959 iz Bolonje. Ken Lindsay je Chivas internacionalni brend ambasador, koji će organizovati degustaciju Chivas Regal Extra viskija u kraljevskoj biblioteci. Na manifestaciji, ekskluzivno kao i obično, svi gosti će moći da vide najnoviji Audi Q8, koji će premijerno biti predstavljen baš na 24 sata Elegancije.

8. septembra od 12 časova, Beograd na vodi će biti domaćin ovogodišnjeg izdanja „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018”“, a posetioci će imati priliku da vide Alfa Romeo Giulietta SV Speciale “Molteni” iz kolekcije najpoznatijeg evropskiog kolekcionara klasičnih automobila Corrada Lopresta.

Franco Lombardi sa trkačkim automobilom Porsche 356 sport iz 1964. će podsetiti na 70 godina ovog brenda, a gost je i predsednik Toskanske Federacije kolekcionara klasicnih automobila, Giuliano Bensi sa svojim Lancia Aurelia B24S Spider iz 1955. Ambasador Pupi d’Angieri iz Rima, predstaviće svoj Rolls Royce Silver Shadow Drophead coupe iz 1969. godine, kao simbol luksuznog života na Azurnoj obali. Ulaz je slobodan, a na kraju dana biće proglašeni i najlepši oldtajmeri, koji će poneti laskavu titulu Chivas Best of Show 2018.

Takođe 8. septembra od 15 časova, u Belgrade waterfront prostoru, predstavljaju se najprestižniji svetski brendovi, okupljeni i ove godine na „Salonu Izuzetnosti – Salon of cellence“ u partnerstvu sa časopisom Diplomacy & Commerce, uz veliku podršku chivas regal i luxlife.rs. Predstaviće se prestižne kuće Sartoria Panico, Ducal, Chivas Regal , Marol.1959 i Uglys.

Share.

Comments are closed.