40. Sajam nautike, lova i ribolova i 23. Sajam hortikulture – BeoPlantFair 2018 na Beogradskom sajmu

0

Na Beogradskom sajmu od 3. do 7. aprila biće održan jubilarni 40. Sajam nautike, lova i ribolova, u okviru koga će se istovemeno održati i 23. Međunarodni sajam hortikulture – BeoPlantFair 2018, pod sloganom „Bašta u srcu grada“.

40. Sajam nautike, lova i ribolova je manifestacija na kojoj se promovišu plovila svih vrsta, oprema za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Među izloženim eksponatima se nalaze luksuzne jahte, gliseri, jedrilice i čamci, sve vrste motora, kao i celokupna oprema za sve sportove na vodi.

Uz bogatu ponudu svih vrsta plovila, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa regatama koje se održavaju u zemlji, splavarenja, kao i svi vodni turistički potencijali Srbije, uz poštovanje ekologije i svih standard bezbednosti na vodi.

Posebno mesto na sajmu ima predstavljanje lova i ribolova, sportova i hobija koji svake godine dobijaju sve vise publiciteta, gde se mogu videti svi proizvođači i prodavci prateće opreme, a najavljeno je više od 60 domaćih i stranih izlagača.

23. Sajam hortikulture – BeoPlantFair 2018

Od 3. do 7. aprila na Beogradskom sajmu biće održan 23. Međunarodni sajam hortikulture – BeoPlantFair 2018. Slogan ove manifestacije je „Bašta u srcu grada“.

Ovu manifestaciju će već tradicionalno upotpuniti dve velike izložbe, 21. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i 6. Izložba baštenskih i parkovskih mašina – Motoplantexpo.

Svi izlagači, iz zemlje i inostranstva, predstaviće sve oblasti hortikulture, od proizvodnje sadnica i voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva i proizvodnje meda, gajenje lekovitog bilja, sve do uzgajanja cveća i održavanja i dekorisanja zelenih površina. Za sajam se prijavilo od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Prva 4 dana sajma, radno vreme je od 10.00 do 19.00časova, a dok će poslednjeg dana Sajam nautike, lova i ribolova biti otvoren od 10.00 do 17.00 časova.

Share.

Comments are closed.