5 travel instagram profila za praćenje

0

Ponekad je za osvežavanje svakodnevice dovoljno da “skrolujemo” zanimljive fotografije dalekih destinacija, uzbudljive hrane, pejzaža koji oduzimaju dah. Predstavljamo vam zato 5 Instagram profila koji će uneti boje i ukuse u običan dan,a možda i inspirisati neko vaše naredno putovanje:

1. @muradosmann Instagram profil koji je postao poznat širom sveta zahvaljujući atraktivnim  fotografijama zgodne devojke, koju uvek vidimo sa leđa, u ilustrativnom ambijentu i zanimljivoj odevnoj kombinaciji, dok nam ugao fotografisanja daje subjektivni osećaj “vođenja” i učestvovanja u fotografiji. Fotograf Murad Osmann i njegova devojka od ovog “posla” uveliko žive. I o vrlo lepo, reklo bi se po fotografijama koje svakodnevno predstavljaju svom 4.4 milionskom Instagram auditorijumu.

2. @bo_seaofb Bo predstavlja ultimativni vodič kroz najuzbudljiviji grad na svetu, Njujork. Pa bilo da istražujete iz radoznalosti ili planirate put u veliku jabuku, ova blogerka zna prava mesta za najbolju kafu, večeru ili ples. Baš kao da imate neku lokalnu cool prijateljicu.

3.  @tuulavintage Džesika Stejn koja stoji iza ovog profila za sebe kaže da je “Wanderer”.2.2 miliona pratilava na Instagramu svakodnevno šarmira što fotografijama koje čine da odmah poželite da tamo otputujete, što atraktivnim izgledom. Od Italije, preko Meksika do Njujorka – ova dama ne prestaje da putuje i odseda u vrhunskim hotelima, koji joj za to još i plaćaju. 

4.  @elsas_wholesomelife Ellie vas vodi na gastronomska putovanja, puna boja i delikatesa koji odmah teraju vodu na usta. Spojivši svoje dve velike ljubavi – zdravu hranu i lepa putovanja, začinivši sve maštom i dobrom fotografijom, svakodnevno će unositi pomalo  ukusa u vaš život.

5.  @heynadine Ova vlogerka među instagramerima, Nadin, deliće sa vama svoja iskustva sa putovanja širom sveta : korisne savete, šta treba i ne treba da radite na kom god da se kontinentu zateknete. Photo: Instagram Screenshot

Share.

Comments are closed.