51. Festival piva i cveća pred vratima

0

51. Festival piva i cveća, najveći turistički, kulturni i muzički festival samo što nije počeo. Slovenačke železnice će ove godine tokom festivala povećeti broj vozova iz Maribora i Ljubljane za Laško, a biće uveden i poseban voz iz Zagreba.

Festival svake godine privlači veliki broj entuzijasta, a ove godine će za njih biti organizovan poseban sportsko-zabavni program. Muzičari su spremni da prirede najveći muzički program do sada.

Još devet dana do zvaničnog otvaranja festivala. Za verne fanove festival počinje dan ranije, u sredu 15. jula. Taj dan biće posvećen prezentaciji lokalnih domaćina, a biće otvorena i vrata Pivovarne Laško.

Bogat međunarodni muzički program, raznovrstan prateći program, oživljavanje starih običaja i tradicije, prelepa bašta cveća … Sve ovo će učiniti da sadašnje generacije ne zaborave. Festival je prilagođen svim uzrastima.

Očekuje vas i tri dana događaja Lepo je zaista u zemlji, limeni instrumenti i mažoretkinje, razne izložbe. Poslednjeg dana festivala posetioci će moći da prisustvuju tradicionalnoj svadbi. Ne propustite poslednjeg dana finalnu paradu piva i cveća.

U subotu uveče biće upriličen spektakularan vatromet.

Više informacija na www.pivoincvetje.si , kontakt osoba Darinka Pavlic Kamien pr@ovum.si, telefon 041 769 360.

 

Share.

Comments are closed.