53. Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA, Gornja Radgona Slovenija

0

Najveći sajam te vrste u Sloveniji i u susednom regionu, održaće se u Gornjoj Radgoni od subote, 22. do četvrtka, 27. 8. 2015. Tema sajma su nove tehnologije i znanja u poljoprivredi i proizvodnju hrane, koje ne štete životnoj sredini i čoveku.

Posetioci i izlagači iz trideset zemalja sveta, upoznaće se sa najboljim prehrambenim proizvodima i pićima kao što su: nagrađena vina otvorenog državnog ocenjivanja “Vino Slovenija Gornja Radgona”, nagrađeni proizvodi sa “Međunarodnog ocenjivanja mesa i mesnih proizvoda”, kao i proizvodi sa “Međunarodnog ocenjivanja mleka i mlečnih proizvoda”, “Međunarodnog ocenjivanja voćnih sokova, bezalkoholnih pića i flaširanih voda” i “Ocenjivanja meda sa međunarodnim učešćem”. Takođe biće tu i nagrađeni sa “Međunarodnog ocenjivanja poljoprivredne mehanizacije i opreme” i najistaknutije robne marke i dostignuća poljoprivredne i šumarske tehnike.

Pored toga, na sajmu ćete moći uz živa društvena događanja za sve generacije, da pratite i međunarodno poslovanje, zanimljive prezentacije slovenačkih seoskih turizama i regionalne kulinarike, aktuelne stručne susrete, izložbe životinja, prezentacione zasade i još mnogo toga.

Share.

Comments are closed.