7. OPENS YOUTH FAIR 2018 Sajam omladinskog turizma

0

Sedmi Sajam omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR 2018 biće održan 10. i 11. jula 2018. u Novom Sadu.

Tačno pred Exit festival, u vreme kad Novi Sad postaje centralno mesto okupljanja mladih iz skoro svih krajeva sveta, na tri lokacije, u centru grada, na Trgu Slobode, Katoličkoj porti i u OPENS kancelariji u ulici Laze Telečkog, održaće se 7. OPENS YOUTH FAIR 2018 Sajam omladinskog turizma.

Manifestacija je do sada imala sajamski i muzički karakter, a od ove godine program će biti upotpunjen dodatnim aktivnostima, kao što su mogućnost učesnika da se oprobaju u plesu ili adrenalinskim sportovima, kako bi  taj način osetili pravu atmosferu i magiju ovog grada.

Sajam omladinskog turizma i ove godine promoviše sve atraktivne omladinske destinacije Balkana, i cilj sajma je da kroz zabavu, promociju sporta i plesa, predstavi Novi Sad i region kao izuzetno privlačne destinacije za mlade. Za vreme trajanja manifestacije, Novi Sad postaće centar nezaboravne zabave i druženja.

Takođe, u toku sajma će biti održana i OPENS Konferencija, sa temama koje su najtesnije povezane sa najnovijim trendovima u sektoru omladinskog turizma.

Share.

Comments are closed.