9. Beogradski tango susret

0

Na beogradskom sajmu i Teatru 78, od  1. do 7. maja, održaće se 9. Beogradski tango susret, međunarodni festival argentinskog tanga.

Beogradski tango susret je manifestacija na kojoj će se održati brojne plesne radionice, na kojoj će voditelji i učitelji biti najpoznatiji argentinski tango plesači, dok će ostali koji to iole znaju, moći da uživaju u plesu danju i noću na velikim igrankama – milongama.

Hale 7 i 8 Beogradskog sajma biće specijalno dekorisane i uređene za ovau manifestaciju, a kao dodatni sadržaj biće izloženi svi poznati brendovi koji zastupaju svet tango mode.

Ovogodišnji gosti i učesnici manifestacije su susret su najveće zvezde argentinskog tanga – Karlitos Espinoza, Noelia Hurtado, Ivan Terazas, Sara Grdan, Fausto Karpino, Stefani Fesneau, kao i mnogi drugi profesionalci.

Jedan od najpoznatijih tango orkestara, ruski kvartet Solo tango, otvoriće festival ove godine svojim performansom, a 9. Beogradski tango susret biće zatvoren velikom žurkom koju će prirediti Tanguango Orquesta i DJ Pepe.

Ovaj festival ima veliki  značaj za kulturno-turističku ponudu Beograda, i manifestacija je već devet godina pored domaćih ljubitelja plesa, zasluženo privukla i veliki broj stranih gostiju i međunarodno priznatih tango poznavaca tango plesa.

Za sve informacije, posetite zvaničnu internet stranicu.

Share.

Comments are closed.