9. Nušićijada, devet godina zabave i smeha

0

Deveta poredu „Nušićijada“, festival humora, zabave i veselja biće održana u Ivanjici od 24. do 26. avgusta 2018 godine pod sloganom „Ko tebe jadom ti njega Nušićijadom“.

Nušićijada je godišnji festival komedije koji se održava u Ivanjici, i ima kolažni model, sastoji se od mnogobrojnih kulturnih sadržaja, muzičkih koncerata, pozoričnih predstava, izložbi, filmskih projekcija i još mnogo edukativnih sadržaja, i svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

I ove godine, Nušićijada će imati sve tradicionalne karakteristike i raznovrsne umetničke forme, spoj modernog i tradicionalnog, Ivanjicom ponovo šetati svet u kostimima sa kraja 19. i početkom 20. veka.

Na 9. Nušićijadi biće izvedene pozorišne predstave Gospođa ministarka, Dva mirisa ruže, Kabare „Brak u stvari ljubav“ nastao na temelju zabavnog kabarea „Kako razumeti Srbe“, kao i predstave za decu.

Od bogatog kulturno umetničkog programa biće održani koncerti Željka Joksimovića, Harisa Džinovića, Lexington benda, grupe S vremena na vreme i sastava O’ Đila. Osim ovih nabrojanih, biće još puno zabavnog sadržaja koji će zadovoljiti sve ukuse.

Share.

Comments are closed.