9. TriestEspresso Expo Sajam

0

Vrhunski brend i stručna edukacija u sektoru kafe – to su ključne tačke devetog izdanja Sajma TriestEspresso Expo koji se održava svake druge godine. Ova manifestacija je rezervisana za profesionalce u oblasti kafe i biće održana od 25. do 27. oktobra 2018. u organizaciji Airesa.

9. TriestEspresso Expo Sajam

Ovaj događaj, posvećen isključivo kafi, biće održan u pulsirajućem srcu italijanske kafe – Trstu – gradu koji se nalazi na severoistoku Italije i u kome se više od 300 godina prerađuje i prodaje kafa, pa se zbog toga vremenom razvio kao visoko specijalizovana teritorija. Naime, ova priča se može doživeti samo u skladištima stare tršćanske luke, gde se TriestEspresso Expo i održava.

9. TriestEspresso Expo Sajam

Ovogodišnje izdanje posvećeno je visokom obrazovanju i inovacijama pa će ekspertiza i najbolji predavači u oblasti kafe biti dostupni posetiocima i izlagačima sve vreme trajanja sajma. Pored toga, saznaćemo novosti iz sveta kafe, a posebno iz oblasti inovacije i marketinga. Predviđen je i niz kurseva koje će voditi prestižne asocijacije i kompanije: SCA – Speciality Coffee Association, Illy – poznata pržionica kafe sa sedištem u Trstu, INEI – Nacionalni institut za italijanski espreso i mnogobrojni stručnjaci, odnosno influenseri u svetu kafe.

9. TriestEspresso Expo Sajam

Bogat program sporednih događaja i više od 200 izlagača koje čine uvoznici i proizvođači sirove i pečene kafe, opreme, proizvođači ambalaže, šoljica, reklamne robe, stručna štampa i špedicija, pozivaju vas na deveti TriestEspresso Expo.

Prijavljivanje unapred uz popust na ulaznicu možete obaviti na zvaničnoj internet stranici.

Share.

Comments are closed.