Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

0

Aeroflot je osvojio dve ključne kategorije na prestižnoj dodeli nagrada World Travel Awards: Vodeći evropski avionski brend i vodeća aviokompanija u Evropi u biznis klasi. Dodela nagrada je održana u subotu u mermernoj dvorani ruskog muzeja etnografije u St. Petersburgu.

“Ponosni smo što je Aeroflot imenovan za vodeću evropsku turističku industriju u dve ključne kategorije”, rekao je Giorgio Cellegari, zamenik generalnog direktora Aeroflota za strategiju. “Ovo je rezultat dugogodišnjeg rada na tome da se Aeroflot vrati u globalnu elitnu avijaciju”.

Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

“Danas je Aeroflot premium aviokompanija sa globalnim dosegom i nudi svojim klijentima uslugu na najvećem međunarodnom standardu. Aeroflot grupacija je jedna od 20 najvećih aviokompanija sa putničkim saobraćajem i ima mrežu saobraćajnica koja omogućava pristup mnogim destinacijama u Rusiji sa jedinstvenim istorijskim kulturnim nasleđem i izuzetnom prirodnom lepotom.”

Ova nagrada je bilo drugo prestižno priznanje Aeroflotu u nedelju dana. Vodeći ruski nosilac dobio je pet zvezdica kao globalna aviokompanija u zvaničnim avio-servisima APEX-a prošle nedelje na APEX EXPO nagradama u Kaliforniji.

Nagradom World Travel Awards nagrađena su vodeća imena u oblasti putovanja, turizma i civilnog vazduhoplovstva. Od 1993. godine pobednici su objavljivani godišnje nakon širokog procesa izbora, u kojem učestvuju stotine hiljada profesionalaca i milioni putnika.

Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

Aeroflot osvojio dve ključne nominacije na World Travel Awards

Poznata kao Oskar turističke privrede, ove godine nagrada se prvi put dodeljuje u Rusiji. St. Petersburg je izabran za mesto domaćina ceremonije nakon što je dve godine za redom proglašen za vodeću destinaciju u Evropi 2015. i 2016. godine. Aeroflot je jedina ruska aviokompanija koja je dobila nagradu na World Travel Awards 2017.

Prošle godine Aeroflot je postao prva ruska aviokompanija koja je dobila status 4 zvezdice od britanske agencije Skytrax. U kini je Aeroflot proglašen omiljenom stranom avio-kompanijom.

O Aeroflotu

Aeroflot je vodeći ruski prevoznik i ponosni član SkyTeam globalne vazduhoplovne alijanse. Aeroflot i njegovi partneri posluju na 1074 destinacije u 177 zemalja širom sveta. U 2016. godini, Aeroflot je prevezao 29 miliona putnika (43,4 miliona putnika kao Aeroflot Group uključujući i filijale).

2017. godine Aeroflot je proglašen najmoćnijim brendom u Rusiji i najsnažnijim svetskim brendom kao avio kompanija sa vodećom strategijom konsaltinga. Aeroflot je dobio priznanje u Kini na “Flyer Award Ceremony” kao omiljena međunarodna avio kompanija.

Aeroflot je jedna od najmlađih flota na svetu sa 202 aviona. Ima sedište u Moskvi, na aerodromu Šeremjetovo.

Aeroflot je jedan od globalnih lidera u sigurnosti vazduhoplovstva po oceni evropske zajednice za sigurnost aviona (SAFA). Aeroflot je uspešno kvalifikovan u IATA Operation Safety Audit registru i u skladu je sa ISO 9001: 2015, ISO 14001 : 2004 standardima.

Share.

Comments are closed.