Air France je predstavila svoju novu kompaniju Joon

0

Air France je predstavila svoju novu kompaniju Joon, koja će od jeseni leteti na srednjim relacijama sa aerodroma u Parizu, a od leta 2018. će se aktivirati i na dugim relacijama.

Ponuda kompanije Joon biće inovativna i prepoznatljiva u svetu vazdušnog saobraćaja. Standardi kvaliteta kompanije će opravdati vernost dosadašnjih klijenata Air France.

Joon će ojačati poziciju kompanije Air France što se tiče aerodroma Šarl de Gol u Parizu i povećaće rast na visoko konkurentnim tržištima.

Od ove zime pa na dalje podićiće se opseg letova na mreži srednjih destinacija, sa do 6 letova dnevno do Berlina, 8 letova dnevno do Barselone i 4 leta dnevno do Lisabona. Ovo će takođe biti nova prilika za otkrivanje novih destinacija. Ove zime, Joon će ponuditi 3 leta nedeljno do Porta, dok će klijenti postepeno biti informisani sa novim dalekim destinacijama. Na leto 2018. Godine, Joon će početi sa letovima ka Brazilu i Sejšelima.

Destinacije kojima upravlja kompanija Joon neće biti u ponudi od strane kompanije Air France. Od oktobra pa u buduće, kod nove kompanije će biti JN. Letove će i dalje prodavati Air France pod svojim marketingom. Kanali distribucije će ostati isti kao oni koje trenutno koristi Air France.

Svi trenutni aranžmani na destinacijama koje je pokrenula kompanija Air France i dalje važe i ni jedna dodatna akcija od strane klijenata neće biti potrebna.

 Usresređujući se na nova putovanja, Joon će služiti kao stalna inovativna laboratorija u korist budućih kupaca. Ove zime na mreži srednje dalekih destinacija ponudiće se novi asortiman zabave (TV serije, muzika, igre) i dodatni asortiman video sadržaja koji može biti pregledan direktno na vašem uređaju u avionu. USB priključak na svim sedištima će omogućiti putnicima nesmetano punjenje njihovih uređaja.

Osim ponude besplatnih pića, Joon će takođe ponuditi inovativnu kupovinu hrane u ekonomskoj klasi koja će biti dostupna non stop. Usluga u biznis klasi će biti vrlo slična onoj koju nudi Air France.

Share.

Comments are closed.