Air France nudi popust na letove iz Beograda

0

Povodom održavanja Francuske nedelje, Air France nudi popust na kupovinu karata za letove iz Beograda u iznosu od 5980 RSD za online kupovinu karata pod sledećim uslovima:

  • Popust se primenjuje na sve rezervacije napravljene u periodu: 16.11.2017 – 30.11.2017 za period putovanja: 16.11.2017 – 30.06.2018. Minimalni iznos kupovine bez uključenih taksi: 17 959 rsd.
  • Prilikom pravljenja rezervacije, potrebno je uneti kod : FRWEEK794 nakon čega će se popust od 5980 rsd obračunati automatski.
  • Popust važi na letovima kompanija Air France i KLM, za rezervacije napravljene onlajn i plaćene kreditnom karticom.

Za više informacija, kliknite na link ovde

FRANCUSKA NEDELJA se ove godine održava pod sloganom “Živeti u digitalnom”. Ova manifestacija, koju organizuje Francusko-srpska privredna komora, predstavlja niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja za sve ljubitelje francuske kulture. Istovremeno, cilj manifestacije je i promocija francuskog biznisa u Srbiji. Tradicionalno, Francuska nedelja se vezuje za treći četvrtak u novembru, kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. I ove godine nas očekuje bogat program, uz vrhunska francuska vina i kulinarske specijalitete, uz francuske brendove i kompanije, ali i digitalne trendove.

Share.

Comments are closed.