“Air Serbia” na sajmu turizma predstavlja let za Njujork

0

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije će specijalnim aktivnostima sa američkom temom privući pažnju posetilaca Međunarodnog sajma turizma, čime će obeležiti uvođenje letova za Njujork.

Godišnji sajam turizma, najveći događaj ove vrste na Balkanu, koji svake godine privlači desetine hiljada posetioca, će se održati između 18. i 21. februara u Beogradu. Kao jedan od vodećih izlagača, Er Srbija će imati štand u centralnom delu hale 1, gde će avio-kompanija predstaviti dugolinijske letove za Njujork i posetiocima ponuditi specijalne uslove, kao i bonuse za članove programa za lojalne putnike. Er Srbija će u junu 2016. godine početi da obavlja pet letova nedeljno između Beograda i Njujorka avionom Erbas A330-200, svojim prvim širokotrupnim avionom.
Posetioci štanda Er Srbije će moći da iskoriste pogodnosti promotivnih ponuda za letove širom mreže avio-kompanije, a posetioci koji se učlane u nagrađivani program lojalnosti Air Serbia Etihad Guest će dobiti 1,500 milja kao bonus pri učlanjenju, koje se mogu utrošiti na karte za putovanja ili na neke od više hiljada proizvoda, kao što su nakit, satovi i električni uređaji.
U 2015. godini Međunarodni sajam turizma je imao više od 1.100 izlagača iz 50 zemalja i privukao je gotovo 70.000 posetilaca.

Share.

Comments are closed.