Air Serbia predstavlja rastuću mrežu destinacija na sajmu Arabian Travel Market u Dubaiju

0

Er Srbija, nacionalna avio-kompanije Republike Srbije, učestvuje na Arejbian travel market (Arabian Travel Market), vodećem sajmu turizma na Bliskom istoku.

Sajam se održava u Dubaiju do 28. aprila i očekuje se da će privući više od 26 000 profesionalaca u oblasti putovanja i korisnika njihovih usluga. Er Srbija izlaže na štandu grupacije Etihad ervejz partners (Etihad Airways Partners), broj ME2310, gde predstavlja širenje svoje regionalne mreže, koja će od juna 2016. godine putnicima ponuditi jednostavne konekcije preko glavnog grada Srbije do četiri nove destinacije: Hamburg, Kijev, Ohrid i Sankt Peterburg. Predstavnici Er Srbije će posetiocima Sajma predstaviti vrhunske proizvode i usluge avio-kompanije, koje će dostići još veći nivo 23. juna kada će novi A330 širokotrupni avion započeti letove između Beograda i Njujorka. Posetioci štanda mogu da saznaju više o floti uskotrupnih aviona Er Srbije, koja je opremljena sistemom Wi-Fly za povezivanje na internet, kao i sa izborom obroka “u bilo koje vreme” i širokim izborom opcija za razonodu u biznis klasi.
Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: “Kao najveći događaj u oblasti putovanja na Bliskom istoku, ATM predstavlja odličnu mogućnost da prikažemo svoju ponudu i da unapredimo prisustvo našeg brenda u ovom regionu. Naši svakodnevni letovi između Beograda i Abu Dabija su uspostavili važan most između Srbije i Bliskog istoka, koji beleže značajan rast broja poslovnih i turističkih putnika. Uvereni smo da će ovaj promet sve više rasti kako budemo širili svoju mrežu linija tokom letnje sezone, povećavajući atraktivnost Beograda kao kapije ka Srbiji i regionu za putnike u vazdušnom saobraćaju.”

Share.

Comments are closed.