Alpemare Beach Resort , hotel Andree Bočelija

0

U toskanskom primorskom gradu Forte dei Marmi, nalazi se Alpemare Beach Resort, mesto na kome su se umetnici i poznate ličnost rado okupljali poslednjih 100 godina.

Alpemare Beach Resort , hotel Andree Bočelija

U tom gradiću se nalazi Alpemare Beach Resort, kultno mesto i odmaralište, sada vlasništvo porodice Bočeli. Andrea Bočeli, poznati italijanski tenor, obnovio je ovaj rizort i vratio mu šik izgled i obezbedio potpuno nove luksuzne sadržaje.

Alpemare Beach Resort , hotel Andree Bočelija

Alpamare Beach Resort na svojoj plaži nema suncobrane, gosti se od sunca mogu skloniti u bele stilizovane šatore, a svi šatori su potpuno modernizovani i opremeljeni svim potrebnim pogodnostima. Za njihovo presvlačenje i komotnost koriste se kabine, u kojima mogu i da ostave sve vredne stvari u sefu, baš kao u dobra stara vremena. Njima je na raspolaganju u svakom trenutku automobil sa vozačem, a za opuštanje borove šume u okviru rizorta, gde gosti mogu uživati u šetnji, ali i masaži, u posebnom delu.

Alpemare Beach Resort , hotel Andree Bočelija

Za gastronomske užitke, gostima je na raspolaganju vrhunski restoran, a osim odlične hrane, oni mogu uživati i u Bocelli vinu, porodičnom blagu porodice. Andrea Bočeli je često ovde na odmoru, pa se uvek rado druži sa gostima, i provodi dosta vremena sa njima.

Share.

Comments are closed.