Angad Arts Hotel, neka srce odabere hotesku sobu

0

Deo za pušače ili nepušače? Jednokrevetna soba ili dvokrevetna? Pogled ka ulici ili ka dvorištu? Kada je reč o odabiru hotelske sobe, neki ljudi dopuštaju da njihova srca donose odluke.

Angad Arts Hotel, otvoren u St. Louisu u Missouriju, nudi sobe u različitim bojama, i umesto da ih slučajno dodeljuju gostima, svaki gost se ohrabruje da odabere sobu koja najbolje odgovara njihovim emocijama. Četiri boje, odnosno sobe koje se mogu izabrati su crvena (strast), zelena (pomlađivanje), žuta (sreća) i plava (mir).

Čak su i sobe dizajnirane vrlo kreativo, i nose odgovarajuće nazive S, M, L, XL i XXL, koji omogućavaju gostima da prilagode i boju i veličinu sobe svojim potrebama. Hotel ima 146 dizajniranih gostinjskih soba, uključujući 38 apartmana i 25 soba sa produženim boravkom sa čajnom kuhinjom.

Angad Arts Hotel, neka srce odabere hotesku sobu

Osim toga, svuda po hotelu su mali detalji koji utiču na raspoloženja gostiju, kao što su male gumene patkice u kupatilima, ili neonska soba, koja je bukvalno natopljena bojom, pa se gosti osećaju kao da su ušli u Van Gogovu sliku.

Hotel se nalazi nedaleko od nekoliko glavnih umetničkih i kulturnih znamenitosti grada Sent Luisa, uključujući muzej suvremene umetnosti, i istorijsko pozorište Fox sa  neovizantijskim dekorom. Čak i sama zgrada ima bogatu istoriju,  izvorno je građena 1920. godine za potrebe pozorišta.

Ostaje jedino pitanje, ukoliko dođete i odsednete u crvenoj sobi, a napustite hotel sa raspoloženjem plave, da li je to zbog samog hotela ili zbog preko potrebnog odmora?

Share.

Comments are closed.