APEX dodelio nagradu Aeroflotu – Globalna Avio kompanija sa pet zvezdica

0

Ruska Avio kompanija “Aeroflot” je od strane zvanične avio-agencije APEX prepoznata kao globalna avio-kompanija sa pet zvezdica. Nagrada je dodeljena juče na APEX EXPO-u u Long Biču, Kalifornija.

Official Airline Ratings ™ je prvi program ocenjivanja rejtinga kompanija isključivo na potvrđenim povratnim informacijama putnika.  APEX je četiri decenije stara, neprofitna organizacija sastavljena od vodećih svetskih avio kompanija, dobavljača u industriji, velikih medijskih grupacija i industrijskih lidera usko povezanih sa vazduhoplovnom industrijom koja je posvećena praćenju iskustava putnika.

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

Da bi sastavlio Official Airline Ratings ™, APEX je tragao za industrijski neutralnim tehnološkim partnerom koji bi prikupio i validirao planove putovanja prethodno sertifikovane od strane eksternih revizora. Oslanjajući se na mobilnu aplikaciju Triplt koju koriste milioni putnika širom sveta, analizirali su povratne informacije o 470 avio kompanija širom sveta do kraja jula 2017. godine. Autentičnost izjava je proveravana i geo-lokacijama putnika na mobilnim uređajima.

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

Samo 12% aviokompanija na svetskom nivou dobilo je status pet zvezdica u 2018. godini, dok je “Aeroflot” dobio priznanje u kategoriji globalnih avio-kompanija.

Direktor Aeroflota, Vitaly Saveliev je izjavio: “Mi smo ponosni na priznanje putnika kojim smo nagrađeni od strane vodećih organizacija u SAD-u, najvećem svetskom avio-tržištu. Ocena APEX-a postaje američki pečat odobrenja koji se prepoznaje širom sveta. Ocena je zasnovana na globalnoj anketi o zadovoljstvu putnika, koja je anketirala milione klijenata širom sveta koristeći najnoviju digitalnu tehnologiju. Ova čast koja nam je ukazana je priznanje našim naporima i prati niz drugih nagrada koje smo nedavno primili kao lider na evropskom tržištu.”

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

U 2016. godini, Aeroflot je dobio status kompanije sa 4 zvezdice od strane britanske kompanije Skytrax, vodećim svetskim autoritetom u ocenjivanju kvaliteta avio kompanija. Ranije ove godine, turistički posetioci su na mreži “Trip Advisor” izabrali Aeroflot za najbolju globalnu avio kompaniju u Evropi i najbolju na globalnom nivou u biznis klasi.

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

APEX dodelio nagradu Aeroflotu

O Aeroflotu

Aeroflot je vodeći ruski prevoznik i ponosni član SkyTeam globalne vazduhoplovne alijanse. Aeroflot i njegovi partneri posluju na 1074 destinacije u 177 zemalja širom sveta. U 2016. godini, Aeroflot je prevezao 29 miliona putnika (43,4 miliona putnika kao Aeroflot Group uključujući i filijale).

Aeroflot je postao prva ruska avio kompanija kojoj su dodeljene SkyTrax 4 zvezdice u znak priznanja visokog kvaliteta pružanja usluga svojim putnicima. Ove godine je Aeroflot dobio po šesti put priznanje kao najbolja avio kompanija u istočnoj Evropi na SkyTrax dodeli nagrada.

2017. godine Aeroflot je proglašen najmoćnijim brendom u Rusiji i najsnažnijim svetskim brendom kao avio kompanija sa vodećom strategijom konsaltinga. Aeroflot je dobio priznanje u Kini na “Flyer Award Ceremony” kao omiljena međunarodna avio kompanija.

Aeroflot je jedna od najmlađih flota na svetu sa 202 aviona. Ima sedište u Moskvi, na aerodromu Šeremjetovo.

Aeroflot je jedan od globalnih lidera u sigurnosti vazduhoplovstva po oceni evropske zajednice za sigurnost aviona (SAFA). Aeroflot je uspešno kvalifikovan u IATA Operation Safety Audit registru i u skladu je sa ISO 9001: 2015, ISO 14001 : 2004 standardima.

Saznajte više na http://www.aeroflot.com/

Share.

Comments are closed.