Aquaworld Budapest najbolji SPA hotel u ovom delu Evrope

0

Hotel Aquaworld Resort Budapest je u Vijetnamu odneo značajnu nagradu iz oblasti turizma. Hotel je proglašen za najbolji spa centar Mađarske, dok je Vamed Vitality World, u čijem se poslovnom sistemu nalazi ovaj hotel u Mađarskoj, odneo titulu najboljeg spa hotela u Evropi.

Spa Aquaworld resort je ove godine proslavio 10 godina od svog osnivanja, tako da je ova nagrada još značajnija. Naročito je važno, kako ističu u menadžmentu hotela, što je ovu nagradu dodelio stručni žiri koji je kvalifikovan, a ne publika ili javost. Pored ove nagrade, hotel je osvojio brojna druga priznanja i nagrade, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Omiljen u Mađarskoj, priznat u svetu, Aquaworld Resort se ističe kvalitetom i povoljnom ponudom.

Hotel ima 4 zvezdice, i najveći zatvoreni akva park u Evropi. Aquaworld Resort nudi jedinstvene usluge, poseduje oko 300 soba za smeštaj gostiju u glavnoj zgradi hotela, posebne sobe za porodice i veliki broj apartmana. Smešten na prostoru od 8 hektara, Aquaworld je jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom parku iz hotela.

 

Share.

Comments are closed.