Arsenal Fest 08 u Kragujevcu

0

Arsenal Fest 08 biće održan u najvećem gradu u Šumadiji od 21. do 23. juna 2018. godine pod sloganom “Kragujevac: The Capital of Music”. Za samo nekoliko godina koliko se Arsenal Fest održava, postao je jedan od najinteresanthijih i najposećenijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji i regionu.

Arsenal Fest održava se u junu u Kragujevcu, a svoju posebnost, odnosno reputaciju jedinstvenog festivala, Arsenal je stekao zahvaljujući maštovotosti organizatora, i pažljivo odabranih izvođača iz Srbije, bivše Jugoslavije i regiona, sa posebno pripremljenim i vizuelno fantastičnim ambijentom.

Festivalski program će biti održan na 3 bine, Main Stage, Explosive DJ stage i Demolition Stage, a ambicija organizatora je da Arsenal Fest 08 bude najbolje, najveće i najznačajnije izdanje festivala do sada. Od 44 izvođača, najpoznatiji su Letu Štuke, Let 3, Morcheeba, Editors, Texas, Dub Inc, Morcheeba, The Kills, Kultur Shock, Marky Ramone, Enter Shikari, Plavi orkestar, Disciplin A Kitschme. Posebna Demolition Stage bina namenjena je prestavljanju novih i još uvek neafirmisanih bendova i i zvođača.

Posetioci Arsenal Festa, sa kupljenim ulaznicama, imaće mogućnost boravka u festivalskom kampu, gde će u obezbeđenom, označenom prostoru, imaće mesta za sopstveni šator, obezbedjena je upotreba tuševa, pijaće vode i toaleta.

Više informacija na zvaničnoj internet stranici festivala.

Share.

Comments are closed.