Atlantida Boutique Hotel 5*, Rogaška Slatina, Slovenija

0

Rogaška Slatina poznata je po više od 400 godina tradicije banjskog turizma. Najpoznatija je zbog čiste mineralne vode Donat Mg, koja je bila prvi put spomenuta već 1141. godine. Rogaška Slatina je zbog izvora mineralne vode i netaknute prirode idealno mesto za rekreaciju ili šetnju po svežem vazduhu. Središnji deo atrakcije Rogaške Slatine čini lečilišno jezgro s promenadnim parkom. Park je zeleno srce lečilišnog kompleksa.

Atlantida Boutique Hotel 5*

Samo 10 minuta hoda, a samo 150 metara od modernog i poznatog Medical centra na mirnoj lokaciji, na brdu sa pogledom na središnji park nalazi se Atlantida Boutique hotel*****.
To je jedini luksuzni hotel 5* u okolini, kojem je cilj u potpunosti zadovoljiti gosta sa njegovim smeštajem i uslugom u hotelu. Gostima pruža direktan kontakt sa prirodom, individualan pristup i beg od svakodnevnog stresa.

Atlantida Boutique Hotel 5*

Boravak u Atlantida Boutique hotelu je zbog dizajnerskog ambienta, vrhunskih usluga a pogotovo ljubaznosti i stručnosti osoblja jedinstveno iskustvo. Hotel gostima pruža boravak u 76 luksuznim dvokrevetnima sobama, kulinarske užitke u restoranu, kongresnu dvoranu za poslovne i privatne događaje, dvoranu za fitnes, grejani unutrašnji bazen i wellness spa centar sa saunama i širokim izborom masaža i kozmetičkih usluga. U wellness spa centru nalazi se i slana soba.

Atlantida Boutique Hotel 5*
Slana terapija:
Udobno smešteni, okruženi belinom i mirisom morske soli…  Misli će vas tačno odvesti na more. Slana terapija na prirodan način blagotvorno utiče na jačanje imunog sistema.  Delotvorna je pomoć za olakšavanje simptoma disajnih i respiratornih bolesti, i kao preventivna terapija od virusnih oboljenja i bakterijskih infekcija. Delotvorna je kod alergijskih promena na koži ili kao odlično opuštanje nakon većih sportskih opterećenja.

Atlantida Boutique Hotel 5*

Morska so svojim sastavom blagotvorno deluje na zdravlje, kožu, kosu i respiratorni sistem. Budući da je slana soba u potpunosti obavijena naslagama soli, stvara sterilno okruženje. Slani aerosol ima snažan uticaj na funkcionisanje limfnog sistema zato što podstiče izlučivanje toksina iz tela i viška vode iz kože.

Tokom slane terapije sprovodi se i terapija bojama, a možete slušati umirujuću muziku, meditirati, čitati ili razgovarati. Nakon posete slanoj sobi biti ćete odmorni i smireni, što će odlično dobro uticati na kvalitet spavanja.

Atlantida Boutique Hotel 5*

Dobrodošli u Atlantida Boutique hotel,  gde razumemo kako ljudi žele da žive. Više iformacija na zvaničnoj internet stranici ili na info@atlantida-rogaska.com.

Share.

Comments are closed.