B2Run trka od sada i u Beogradu

0

“Infront Sports and Media AG”, jedna od najvećih svetskih kompanija za organizaciju sportskih projekata je izabrala Beograd ba bude domaćin trke „B2Run“, trke koja je deo najvećeg serijala korporativnih trka u svetu.

Imajući u vidu da je Beograd jedan od najvećih centara u regionu, kako privrednih i industrijskih, tako i turističkih, organizatori su izabrali Srbiju i Beograd za mesto održavanja ove manifestacije, pa će se naša prestonica ove godine  naći među 45 gradova iz 11 zemalja u kojima se organizuju trke i okupljaju preko 250.000 učesnika iz 9.500 različitih kompanija. Pored ove trke, Infront Sports predstavlja i ostale popularne sportske projekte kao što su  Berlin maraton i IRONMAN trke.

B2Run Serbia trka održaće se 4. oktobra na Novom Beogradu i prvenstveno je namenjena poslovnoj zajednici. Trka će biti mesto okupljanja zaposlenih iz brojnih kompanija, koji udruženi u ekipe igraju ispred svojih kompanija pod sloganom „Cela kompanija, jedan tim!“. Osnovno pravilo je da se trka organizuje četvrtkom nakon završetka posla, osmišljena je kao integralni deo poslovnog okruženja i tim bildinga, što povoljno utiče na motivaciju zaposlenih.

Trka ima ukupnu dužininu od 5 kilometara, u njoj mogu da učestvuju svi bez obzira na prethodno iskustvo u trčanju, a pobednik je kompanija koja bude imala tri najbrža vremena unutar svog tima.

Svi zainteresovani se mogu detaljnije informisati na zvaničnoj internet stranici.

Share.

Comments are closed.